• Short title article: Prognoza

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine, jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 21 i 26°C. 

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperature zraka oko 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 24°C, priopćeno je iz je iz Federalanog hidrometeorološkog zavoda.

U utoraka će ujutro biti uglavnom sunčano, dok se u drugom dijelu dana očekuje pogoršanje vremena praćeno pljuskovima.

Jače grmljavinsko nevrijeme je moguće u sjevernim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka u utorak kretat će se između osam i 13 stupnjeva celzijusa, dok će najviša dnevna temperature iznositi između 19 i 24 stupnjeva.

U srijedu se u Bosni očekuje djelmično vedro vrijeme s mogućim pljuskovima tijekom dana. U Hercegovini će biti sunčano uz umjerenu naoblaku.

U poslijepodnevnim satima lokalni pljuskovi su mogući i u Hercegovini. 

Temperatura zraka će se kretati između sedam i 13 stupnjeva ujutro, dok će dnevna iznositi između 16 i 21 stupanj, a na jugu do 26 supnjeva. 

U četvrtak se očekuje oblačno vrijeme s kišom u Bosni, dok će u Hercegovine većinom biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura zraka bit će između sedam i 11 stupnjeva, dok će dnevna iznositi između 13 i 18, a na jugu zemlje do 26 stupnjeva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok