U sklopu 5. kola 2. nogometne lige FBiH – Jug NK Kamešnica je na Bilom Polju ugostila Branitelja iz Mostara te slavila uvjerljivim rezultatom od 7:2.

S obzirom da je Branitelj jedna od neugodnijih ekipa s prvoligaškim iskustvom na Bilom Polju se očekivala neizvjesnija utakmica no ipak Kamešnica je u ovom susretu lakše nego što se očekivalo došla do tri nova boda. Piše web stranica NK Kamšenica.

Kamešnica je bolje otvorila susret i već u 13. minuti došla do vodstva i prvog pogotka kojeg postiže Edib Velagić.

U 24. minuti na 2:0 povisuje Stjepan Krezo lijepim pogotkom.

Treći gol za Kamešnicu i svoj drugi na utakmici postiže već spomenuti Edib Velagić u 30. minuti.

Do kraja 1. poluvremena vidjeli smo još dva pogotka, Ivana Vukadina u 38. minuti i kapetana Pave Čeke u 41. minuti.

Na odmor se odlazi s rezultatom od 5:0 za Kamešnicu.

U drugom poluvremenu igrači Branka Sučića su nastavili dominaciju koju potvrđuju golovima Pavo Čeko u 54. min. te mladi Mate Omazić u 89. minuti kojemu je ovo ujedno prvi pogodak u seniorskoj konkurenciji.

Gosti iz Mostara su svoju današnju lošu igru donekle ublažili s dva pogotka, Smoljana u 61. min. i Cicvovića u 66. min..

Kamešnica je ovaj susret mogla završiti i mnogo uvjerljivije da su napadači  Velagić, Čeko i Krezo bili malo koncetriraniji u nekoliko vrlo izglednih prilika kada su se našli sami ispred protivničkog vratara.

Za Kamešnicu su ovom susretu nastupili: Mateo Miočević, Luka Krželj, Luka Pervan, Niko Pavić, Leonardo Pervan, Ivan Vukadin, Senedin Hadrović, Marko Omazić, Edib Velagić, Pavo Čeko, Stjepan Krezo.

U drugom poluvremenu trener Sučić u igru uvodi mlade igrače Antu Čeko, Franu Velića i Matu Omazića koji prikazanom igrom i zalaganjem opravdavaju ukazano povjerenje.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok