U sklopu 6. kola na Zgonima je odigran općinski derbi između domaćina Troglava 1918 i NK Kamešnice Podhum u kojem je Kamešnica slavila rezultatom 0:2.

Lijepo i sunčano vrijeme i uvijek zanimljivi općinski derbi privukao je velik broj sportskih zaljubljenika i navijača obje momčadi i zaista je bilo lijepo vidjeti odlično popunjene tribine.

Obje ekipe oprezno su otvorile utakmicu i gotovo čitavo poluvrijeme je prošlo u nadmudrivanju na sredini terena. U prvom poluvremenu izdvajamo tek po jednu ozbiljniju priliku sa obje strane.

Kada se već činilo da će se na odmor otići bez golova u 43. minuti Stjepan Krezo probija po lijevoj strani i nabacuje loptu koju koji sjajno prsima smiruje i zatim u vrata Troglava 1918 precizno posprema Pavo Čeko.

U drugom poluvremenu Troglav 1918 pokušava izvršiti pritisak na obrambene igrače Kamešnice no iskusni Pavić, Vukadin i Pervan uspješno iznose loptu prema naprijed.

Posebno vrijedi spomenuti mladoga veznjaka Kamešnice Senedina Hadrovića koji je odlično kontrolirao sredinu terena i diktirao tempo ovoga susreta kako u napadačkim tako i u obrambenim zadacima koje je pred njega stavio trener Sučić. Pišu web stranice NK Kamešnica.

Zadnjih desetak minuta trener Zlatko Čondrić bacio je sve karte u napad i u tom periodu Troglav 1918 stvara nekoliko prilika i poluprilika no bez konkretne realizacije.

Pred sam kraj susreta iz jedne kontre Krezo bježi obrambenim igračima Troglava kojima ne preostaje ništa nego da ga zaustave prekršajem. Sudac Romeo Primorac svira očigledni penal kojeg već spomenuti Stjepan Krezo uspješno posprema u mrežu vratara Admira Buče.

U narednom kolu Kamešnica na Bilom Polju dočekuje Tomislava dok Troglav 1918 putuje u Jablanicu gdje će odigrati susret s FK Turbinom.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok