Hrvatska nogometna reprezentacija golovima Andreja Kramarića pobijedila je Ukrajinu s 2:0 i s tri važna boda osvojila drugu poziciju u skupini, onu koja vodi u dokvalifikacije.

Vatreni su nakon dugo vremena izgledali dobro, posebno u drugom dijelu utakmice. Novi izbornik Zlatko Dalić probudio je igrače, a napokon smo vidjeli i pravovremenu reakciju izbornika, koja je uvelike popravila našu igru. Piše Večernji list.

Zbog svega toga se o Dalića stvorilo pozitivno mišljenje u hrvatskoj javnosti, u svim anketama čak 90 posto ljudi je za njegov ostanak, ali još se čeka odluka HNS-a. Šuker i društvo potvrdit će ga za dokvalifikacije, a za eventualnu dužu suradnju dogovorit će se nakon toga...

I dok čekamo protivnika (saznat ćemo ga 17. listopada), za Zlatka Dalića otimaju se novinari. Tako je i Tuttosport objavio neke njegove izjave, a posebno su se usredotočili na Mandžukića, koji je igrao protiv Ukrajine iako je osjećao bolove.

- Neki drugi igrači s takvim problemima uopće ne bi nastupili. No, Mandžo je tip koji nikada ne odustaje, uvijek želi igrati. Ima duh ratnika i pravi je profesionalac, rekao je Dalić za Tuttosport pa dodao: - Da mogu izabrati idealnu momčad, izabrao bih 11 Marija Mandžukića!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok