Livanjski načelnik Luka Čelan upriličio je prijam za članice taekwondo kluba Magone Eminu Ortaš i Petru Ždero a povodom ostvarenih odličnih sportskih rezultata.

Naime, Emina Ortaš je na Balkanskom prvenstvu među pedeset šest natjecatelja osvojila zlatnu medalju te time postala prvakinja Balkana. Petra Ždero je pak sudjelovala na svjetskom rangiranom turniru „23. Croatia Open-u“ s predstavnicima četrdeset osama zemalja i osvojila brončanu medalju.

Načelnik Čelan je čestitao livanjskim sportašicama na postignutim uspjesima. „Iza svakog uspjeha mora stajati predan rad i trud. Vas dvije ste dokazale da se taj trud i rad na koncu i isplati. Stoga vam od srca čestitam i zahvaljujem na velikom doprinosu razvitku livanjskog sporta“, kazao je načelnik Čelan. Dodao je da će Općina Livno, kao i do sada, biti potpora ovakvim sportašima i njihovim klubovima.

Na prijmu su uz članice Magonea bili i predsjednik kluba August Orlović i trener Vedran Ćubela. Orlović je u kraćem razgovoru predstavio rad kluba s posebnim naglaskom na sve do sada postignute zavidne rezultate. „Zahvaljujem  gradonačelniku na upriličenom prijmu kao i na svoj dosadašnjoj potpori koju imamo od Općine Livno. Vjerujem u nastavak dobre dosadašnje suradnje“, kazao je Orlović. Upoznao je načelnika s još jednim uspjehom kluba a riječ je o tome da se Emina Ortaš nalazi na popisu Olimpijskog komiteta za izbor sportašice godine Bosne i Hercegoovine. S čestitkom na toj vijesti, te željom za uspješan nastavak rada načelnik Čelan je prigodom prijma sportašicama uručio prigodne poklone.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok