Na facebook stranici sportskog društva "Šujica-Šport" objavljen je članak u kojem je priopćeno da se ove godine neće održati Šujički polumaraton.Tekst pročitajte u nastavku.

Poštovani sportski prijatelji,

sa žaljenjem vas izvješćujemo da Šujički polumaraton, kao najstariji polumaraton u Bosni i Hercegovini, nakon jedanaest godina postojanja u kontinuitetu prestaje s radom te se ove godine Šujički polumaraton neće održati.

Ovu, za nas tešku, odluku donjeli smo nakon dugog promišljanja i traženja različitih načina da nastavimo s kontinuiranim radom i organizacijom polumaratona.

Razlozi zbog kojih smo donijeli ovu odluku su slojeviti i kompleksni, a u pravilu se svode na sredstva za financiranje ovakvih projekata.

Zahvaljujemo se svim žiteljima Šujice, našim prekrasnim volonterima, ekipi iz organizacijskog odbora te našim sponzorima na potpori koju su nam pružali sve ove godine.

Svima vama, dragi sportski prijatelji, koji ste u ovih proteklih 11 godina sudjelovali na Šujičkom polumaratonu od srca se zahvaljujemo i želimo vam puno uspjeha u daljnjim sportskim izazovima.

Nadamo se da su Šujica i Šujički polumaraton ostali u vašim srcima kao što ste svi vi ostali u našim srcima i sijećanjima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok