Niku Kovača spominje se kao potencijalnog trenera Bayerna, no nisu Bavarci jedini velikan zainteresiran za usluge bivšeg hrvatskog izbornika.

Naime, Kovač je među kandidatima za nasljednika Petera Stogera na klupi Borussije Dortmund. Stogeru ugovor istječe na kraju sezone, a njegovo mjesto uzdrmano je ispadanjem iz Europske lige. Bivši hrvatski izbornik radi dobar posao u Eintrachtu s kojim je nakon 27. kola na četvrtom mjestu Bundeslige s 45 bodova. Uz Kovača kao potencijalni kandidati za klupu spominju se Ralph Hasenhuttl iz Leipziga i Lucien Favre iz Nice. Inače, Borussia je u prvoj utakmici nedjeljnog programa 27. kola Bundeslige s 1:0 dobila Hannover golom Batshuayija u 24. minuti. Žuto-crni su treći s 48 bodova, 18 manje od vodećeg Bayerna, dok je Hannover 13. s 32 boda. U prvoj utakmici nedjeljnog programa utakmica 30. kola francuskog prvenstva nogometaši PSG-a slavili su na gostovanju u Nici sa 2:1 (1:1) i ostvarili 27. pobjedu ukupno, a devetu zaredom. Za pobjedu su pogodili Di Maria u 21. i Dani Alves u 82., dok je domaćina pogodio Saint-Maximin u 17. minuti. Parižani su daleko na čelu s 83 boda, 17 više od drugoplasiranog Monaca. Treći Marseille ima 59 bodova i u nedjelju će u derbiju ugostiti Lyon koji je četvrti s 54 boda. Nice je na osmom mjestu sa 42 boda. Piše Večernji list.

Sevilla je nakon izbacivanja Manchester Uniteda kiksala u španjolskom prvenstvu izgubivši od Leganesa 2:1. Golove za domaće postigli su Bustinza (41) i Eraso (69), a strijelac za goste bio je Layun (90). Leganes je ovom pobjedom došao do 36 bodova i 12. mjesta na ljestvici, dok je Sevilla sa 45 bodova peta.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok