Tragedija u Slavonskom Brodu, usred nogometne utakmice preminuo je igrač Marsonije Bruno Boban, brat od Gabrijela, danas napadača Osijeka, s kojim je nedavno, prije koju godinu, zajedno igrao u redovima Zagreb a na prvoligaškoj sceni.

Nesretni Bruno Boban (25) srušio se u 15. minuti susreta Marsonije protiv Slavonije iz Požege. Odmah je u teren do njega dotrčao klupski liječnik Marsonije, a nakon desetak minuta stiglo je i vozilo Hitne pomoći s medicinskim osobljem, no za nesretnog igrača više nije bilo nade.

Bruno Boban je bio najbolji strijelac Treće Hrvatske nogometne lige istok sa 12 golova.

Još jedna smrt na nogometnim terenima nas potresa nakon što su Italija i nogometni svijet oplakivali smrt Davidea Astorija, kapetana Fiorentine koji je preminuo u snu, u hotelu, noć prije utakmice.

Ako ima usporedbe, ovo je još strašnije, šokantnije, u našem dvorištu. Astorija su otkrili preminulog u sobi, izjutra, nakon što se nije pojavio na doručku s momčadi.

A nesretni Bruno srušio se u Slavonskom Brodu usred igre, na utakmici. Bruno Boban je bio poznat prvoligaški igrač dok se nije razdvojio od brata, Gabrijel je krenuo u Osijek, a Bruno put treće lige u Požegu, pa u Slavonski Brod... (Slobodna Dalmacija)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok