Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20 sati) igra posljednju utakmicu u skupini na SP-u. U Rostovu na Donu vatreni igraju protiv Islanda.

Dalićevi izabranici osigurali su osminu finala, ali sada je želja potvrditi prvo mjesto. Izbornik će večeras priliku dati igračima s klupe, odlučio je sačuvati igrače s kartonima, odmoriti ostale...

>>> Ovo je iznenađenje! Evo na kojem je mjestu Hrvatska u ukupnom poretku na SP-u

Hrvatski stoper Dejan Lovren je za Fifinu službenu internetsku stranicu najavio dvoboj s Islandom, a za izbornika je rekao:

- Zlatko Dalić je jednostavno jedan prekrasan čovjek. Potpuno nas shvaća u nekim trenucima kad smo umorni, dođe do nas i pita nas... - rekao je Lovren i nastavlja:

- Ima jednostavno dobar osjećaj i zna kako s igračima, što je danas jako važno. Prije kvalifikacijskih utakmica baš i nemamo previše vremena za treninge, on ide na tu bazu sa psihom, jednostavno, pravi je pogodak s njim.

- Poštujemo ga, obožavamo. Bez toga zajedništva između nas i njega ne bi bilo uspjeha. Treba taj odnos održavati, treba ozbiljno raditi i vjerujem da možemo stvarno jako daleko - rekao je Dejan Lovren. (Večernji)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok