Milan Badelj proglašen je igračem utakmice između Hrvatske i Islanda. Veznjak je u Rusiji zasad u drugom planu, ali pokazao je da se na njega itekako može računati.

Uvijek bih volio imati igrača poput Badelja u rosteru. Njegova prostorna inteligencija, on je imao šest presječenih lopti i tri driblinga, ma gdje god je bio ostavio je trag. On je riješio pitanje pobjednika na jučerašnjoj utakmici, rekao je Joško Jeličić u emisiji Zabivaka.

Hoće li Badelj istisnuti Brozovića?  Tercet Brozović, Modrić, Rakitić funkcionirao je besprijekorno, to je vrlo delikatno. Badelj je izvanredan igrač, nema dvojbe, odgovorio je Anton Samovojska, dodavši: Ako ćemo igrati s četvoricom, veznih on bi funkcionirao sjajno.

I Badelj i Brozović zaslužuju igrati, ovo se slatke brige, zaključio je Jeličić.

Dalić - normalan čovjek

Dalić nije nekakav lik koji uživa u sebi i svom egu, on je normalan čovjek, kaže Anton Samovojska.

Dalić je normalan čovjek, ma zamislite, mi cijelo vrijeme pričamo kako je to čudo?! To govori o nekim drugim kriterijima. Sad je došao jedan normalan i pošten čovjek. S obzirom kakva iskustva imamo naravno da pušemo na hladno. Sretni smo da imamo takvu osobu na ovako važnoj poziciji, dodao je Joško Jeličić.

Optimizam sve jači, ali moramo biti ponizni

Siguran sam da će momci dati sve od sebe, ali i jako dobro znam koliko faktora utječe na rezultat jedne utakmice, rekao je Jeličić na temu utakmice s Danskom.

Kad vidim ovaj duh, znam kakvi su naši igrači individualno, pa vidim kako su se saživjeli sa stožerom. Njemačka ide kući, pa vidimo kako se Brazil muči... Kad sve to zbrojim naš optimizam je sve jači, ali moramo biti ponizni i skromni, misli Jeličić o Danskoj.

Danska je direktna i agresivna, svaki duel s njima boli, ali vjerujem da imamo rješenja za njih i da ih možemo pobijediti. Gotovo sam siguran da ćemo pobijediti, dodaje Anton Samovojska. (HRT)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok