Kaštelanska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Kaštel Sućurca koji već dulje vrijeme ima problema prihvatiti prekid veze s jednom maloljetnicom, nakon čega se na njegovoj meti našla ne samo ona, nego i članovi njezine obitelji.

Tako je, revoltiran zbog prekida veze, piše Slobodna Dalmacija, u ponedjeljak u Kaštel Sućurcu bacajući kamenje oštetio fasadu obiteljske kuće i škodu octaviju u vlasništvu 51-godišnjakinje, inače tete djevojke koja je s njim prekinula prije nekoliko mjeseci.

Fokusirao se i na druge ukućane, pa ga se sumnjiči za više upućenih prijetnji smrću 27-godišnjaku, kojem je rekao da će ga zaklati i zapaliti mu kuću. Osoba kojoj je intenzivno prijetio muž je starije sestre njegove bivše djevojke.

Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje i oštećenja tuđe stvari, ovaj mladić, vrlo uporan u svojim prijetnjama, predan je pritvorskom nadzorniku.

Neslužbeno doznajemo da je već otprije imao zabranu približavanja djevojci koja je s njim raskinula vezu, a on je to očito teško prihvatio i činio je stvari koje graniče sa zdravim razumom. Hoće li ga ovo uhićenje primiriti, vidjet ćemo.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok