Odvjetnik Donalda Trumpa navodno je dogovorio plaćanje 130.000 dolara bivšoj pornografskoj zvijezdi kako bi spriječio da govori o navodnom seksualnom odnosu s američkim predsjednikom.

Dugogodišnji odvjetnik organizacije Trump Michael Cohen isplatio je taj novac Stephanie Clifford u listopadu 2016. godine.

Inače Clifford je poznatija pod imenom Stormy Daniels. Navodno je sve dogovorio s njezinim odvjetnikom. Cohen je inače osudio ovu priču koja je plasirana u medije i rekao da je lažna.

"To su stara i reciklirana izvješća, koja su objavljena i odlučno demantirana prije izbora", reagirali su i iz Bijele kuće, piše Independent.

Trump i Clifford upoznali su se na golf terenu u srpnju 2006. godine. No, i jedno i drugo tvrde da se afera nikada nije dogodila. Clifford je napisala i priopćenje u kojem je objasnila svoj odnos s Donaldom Trumpom u kojem govori o nekoliko javnih susreta i ništa drugo.

No, ono što je također uzburkalo javnost je to da su u vezi bili prije deset godina u vrijeme kada je Trump već bio oženjen za svoju treću suprugu Melaniju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok