U ekskluzivnom intervju za Daily Mail bivša Playboyeva zečica Barbara Moore otkrila je detalje afere s Donaldom Trumpom koja se odvijala 1993. godine u vrijeme dok je on bio zaručen za Marlu Marples.

Kao Playboy djevojka za mjesec prosinca 1992. godine Moore je bila angažirana za modnu reviju koja se održala u Trumpovom hotelu u Atlantic Cityju.Tamo je odmah zapela za oko Trumpu koji je joj je dijelio komplimente i govorio kako izgleda profinjeno i lijepo i proveli su noć zajedno.

- S Trumpom sam bila od ožujka do rujna 1993. godine. Bila je to strastvena veza, a on je bio odličan ljubavnik i gospodin. Tada nisam znala da je zaručen s Marlom Maples i da je ona trudna. To me je šokiralo, ali ne zamjeram to Donaldu- rekla je u intervju. S Trumpom se jako zbližila i bila je njegova gošća u Mar-a-Lago, hvali ga kao velikog ljubavnika a ispričala je i kako su jednom ljubav vodili pred njenom prijateljicom koja je htjela upoznati njenog ljubavnika.

- Nazvala sam Donalda i otišle smo k njemu. Bio je umoran od puta i nakon nekoliko čaša šampanjca počeo me ljubiti i stvari su se zakuhale. Prijateljica se malo odmakla od nas i sjela na stolac u kutu i gledala nas dok smo se seksali - ispričala je.

Barbara nema ništa protiv Trumpa i za razliku od ostalih ljubavnica koje ga sad tuže ona za njega ima samo riječi hvale i na izborima je od nje dobio glas.  (Večernji)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok