Srpsk mediji javljaju da je uhapšeni boksač koji u Beogradu svojoj djevojci izbio doslovce sve zube, unakazio lice i glavu. Tukao ju je dok nije pala u nesvijest. Djevojci se liječnici  bore za život, javlja Telegraf.

Nasilnik je identificiran kao Pava Popović (36), a tereti ga se da se iživljavao nad Lj.T. (30). Dok ju je tukao šakama i nogama njene pozive u pomoć čula je susjeda koja ju je, u stanu, zatekla skroz krvavu. Žrtva je s divljakom bila više od pet godina u vezi.

- Djevojka živi s majkom, očuhom i bratom. Popović je kod Lj.T. došao u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kad nije htjela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra - kažu susjedi iz Ulice Jurija Gagarina 139, koji su u šoku zbog nasilja koje se dogodilo u jutarnjim satima petka oko 10 sati i 30 minuta. 

- Bjesomučno je udarao Lj. T. svuda gdje je stigao, ali najviše po glavi. Izbio joj je sve zube, unakazio lice i glavu. Ona je vrištala, zapomagala, dozivala pomoć. Međutim, malo je stanara u toku prijepodneva u zgradi, uglavnom su na poslu ili u školi. Kad je jedna od susjeda čula vrisku i zapomaganje, a zatim i otišla do stana u kojem živi Ljiljana, već je bilo kasno. Djevojka je bila sva u krvi, s vidljivim podljevima po glavi i licu i u skoro besvjesnom stanju. Samo je, kažu, uspjela da kaže "pomozite", a onda se onesvijestila - priča jedan od susjeda novinaru Telegrafa i pokazuje gdje je, nakon što je pretukao djevojku, Popović zapalio garderobu i još neke stvari, koje je prethodno izbacio kroz prozor djevojčinog stana. 

Po pozivu susjeda, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla djevojku u bolnicu. Napasnik je za to vrijeme pobjegao, ali je nekoliko sati kasnije uhićen i priveden u policiju. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok