Hrvatsku reprezentaciju u susretu protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji s tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu bodrila je i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je nakon dramatičnog trijumfa i prolaska u četvrtfinale ušla u svlačionicu Vatrenih, izgrlila se s izbornikom Zlatkom Dalićem i brojnim igračima, a najduže se u zagrljaju zadržala s Lukom Modrićem.

Probile su emocije, igrači iscrpljeni od epske bitke s Dancima smogli su snage za malo veselje, potpuno je razumljivo da ih je adrenalin potpuno obuzeo. No i pored svega, ovakav posjet bio je jedan od vrhunaca večeri. Večeri slavlja u kojoj su sa svih strana pljuštale čestitke, noći koju Hrvatska nije spavala.

Predsjednica je u Nižnji stigla u nedjelju i u Rusku Federaciju je doputovala privatno kao navijačica i sama će snositi troškove. Utakmicu je pratila u dresu koji joj je prije odlaska na SP poklonio izbornik Dalić.

- Čestitam Rusiji na plasmanu u četvrtfinale, vidimo se u Sočiju - poručila je prije dvoboja s Dancima hrvatska predsjednica.

I bila je u pravu - s domaćinom SP-a u subotu od 20 sati. (Slobodna Dalmacija)

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok