Muškarca u dobi od 35 godina u subotu navečer isprebijala je policija i nanijela mu teške tjelesne ozljede, piše Novi list.

Incident se dogodio u općini Klana u blizini Rijeke, a fizičkom obračunu navodno je prethodila svađa radi parkiranog automobila.

Muškarac se trenutno nalazi u bolnici u Rijeci, ima slomljen nos i oduzet mu je donji dio tijela te je neizvjesno hoće li se oporaviti. Liječnici su ozljede okarakterizirali kao teške.

Policajci su muškarca pretukli pred suprugom i četverogodišnjim sinom koji je zbog toga u šoku.

‘Sin mu je plakao satima kasnije od šoka. Kakve je batine dobio, dovoljno govori podatak da je na Sušaku sa slomljenim nosom i oduzetim donjim dijelom tijela.

Ozlijeđeni je s obitelji došao na koncert Crvene jabuke koja se održavala u okviru općinske manifestacije Rokova. Problem je, navodno, nastao zbog vozila koje je parkirao kod vatrogasnog doma u Klani, a koje je policiji iz nekog razloga smetalo’, rekli su svjedoci novinarima Novog lista.

U šturom policijskom priopćenju Novi list je dobio potvrdu da je policija "upotrijebila sredstva prisile jer je ovaj 35-godišnjak narušavao javni red i mir i pružao aktivan fizički otpor". Također, iz Policijske uprave primorsko-goranske priopćili su da je u tijeku postupak ocjene opravdanosti uporabe sredstava prisile.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok