Dijete koje voli anime, ponekad izostane s nastave i malčice je loše u matematici - tko bi mislio da će takva djevojka ubiti i skuhati muškarca zajedno sa svojim deset godina starijim dečkom, a onda se žaliti da je meso "previše slatko", prenosi rt.com.

Ova 12-godišnja djevojčica osumnjičena je za ubojstvo te da je djelomično pojela muškarca zajedno sa svojim 22-godišnjim ljubavnikom. Valerija je živjela u Sočiju prije nego što je pobjegla na područje Lenjingrada gdje je navodno počinila gnusan zločin.

- U školi se ponašala kao normalna učenica, iako joj je proces učenja teško podao - kaže Yuliya Myakisheva, Valerina učiteljica. Rekla je da je tijekom jednog razgovora s Valerijinom majkom ona zabrinuto rekla kako se s djevojčicom "teško nositi".

Raskomadano tijelo mladog muškarca, čije je ime prema različitim izvješćima Aleksey ili Aleksandr Popovich, pronađeno je u njegovu domu u malom selu blizu Petrograda. Valeria i njezin dečko Arkadij ubrzo su uhvaćeni budući da su boravili u istoj kući.

Lokalni mediji izvještavaju kako je Valeria skuhala i raskomadalo meso s prsa žrtve, ali joj se nije svidjelo er je bila "previše slatko". Ipak, uživala je u mozgu muškarca koje je ispekla na tavi ili u mikrovalnoj pećnici. (Večernji.hr)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok