• Short title article: Jezivi detalji ubojstva

Desimir je potpisao ugovor o doživotnom staranju, na osnovu kojeg se trebao brinuti o baki, a zauzvrat dobiti njezino nasljedstvo.

Desimir Č. (33) iz Šapca koji je uhićen zbog sumnje da je ubio svoju baku prošle godine, a zatim njezino tijelo zakopao, saslušan je u Višem javnom tužiteljstvu u Šapcu. On je ubio baku, zatim je umotao u deku i odvezao u selo, gdje ju je zakopao.

Prema neslužbenim informacijama, Desimir je saslušan kod tužitelja i predloženo je da mu se odredi pritvor.

Osumnjičeni je ženu ugušio, a zatim tijelo umotao u deku i stavio u prtljažnik.

"Odvezao se do sela Drenovac i parkirao vozilo, spustio se do rijeke. Zatim je iznio nesretnu ženu iz prtljažnika i zakopao je u rupu u blizini rijeke. Osumnjičeni se poslije zločina vratio kući. Navodno, on se potom presvukao i otišao u provod s društvom", navodi izvor, piše Nova.rs.

Da žene nema, policiji je sutradan nestanak prijavio njezin sin, inače, otac osumnjičenog, nakon čega je nestanak prijavio i sam Desimir.

Ono što je dodatno uznemirujuće jeste da je Desimir kontaktirao medije i objavljivao na društvenim mrežama sliku svoje nestale bake, uz apel da se građani jave ako je vide.

"Baka ga je odgojila, jer njegov otac ima njih petero i to sve sa različitim ženama, pa je on živio s njom. Živjela je i žrtvovala se za njega, imali su veliko imanje, ali ona je ipak išla svaki dan prodavati cvijeće kod tržnog centra", kažu susjedi.

Desimir je potpisao ugovor o doživotnom staranju, na osnovu kojeg se trebao brinuti o starici, a zauzvrat dobiti njezino nasljedstvo.

Podsjetimo, za cijeli zločin se saznalo navodno kada je supruga Desimira prijavila za nasilje. Nakon što je uhićen, on je sam priznao jezivi zločin. Ubijena starica se gotovo godinu dana vodila kao nestala, od srpnja prošle godine, sve dok nije otkrivena mračna pozadina cijelog slučaja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok