• Short title article: Jadran

Obitelj iz Tirane koja je odlučila vikend provesti na jadranskoj obali utopila se na plaži Vile-Boštovo kod grada Kavaje.

Na plaži na kojoj nema spasioca, kako navodi ABC News, utopili su se otac i njegova dva sina u nedjelju oko podneva. Prenosi Poslovni.hr.

13-godišnjeg dječaka ulovile su snažne morske struje. Prvo mu je pokušao pomoći 15-godišnji brat, a zatim i 50-godišnji otac. Svu trojicu struje su razdvojile i odvele daleko u pučinu.

Ostali kupači koji su svjedočili strašnoj tragediji ostali su šokirani. “Čuli smo kako neko vrišti i pokušava izaći na obalu. Vidjeli smo da nešto nije u redu i ušli u more, a onda smo vidjeli tri osobe kako leže”, rekao je očevidac.

Dodao je da su tijela iznijeli na obalu, ali nisu ih uspjeli spasiti unatoč naporima.

Kako piše ABC, obitelj je iz Tirane te je odlučila ovaj vikend provesti na plaži Vile-Bošotovo, no veselje se pretvorilo u tragediju. Tijela se trenutno nalaze u mrtvačnici u Kavaju te se očekuje da će biti prevezena u mrtvačnicu u Draču na daljnje vještačenje. Dan prije tragedije ABC je napravio istraživanje u Draču gdje su primjetili nedostatak osoblja, promatrača i obalne straže.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok