Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HB županije objavilo je konkurentni zahtjev za dostavu ponuda za nabavu službenog vozila.

U dokumentaciji se traži novo vozilo limuzina, crne metalik boje, snage minimalno 110kW, dužine minimalno 4600 mm, zapremina prtljažnika minimalno 590 litara,... Vrijednost nabavke je 38.460,00 maraka bez PDV-a.

Cijelu tendersku dokumentaciju možete preuzeti ovdje >>>

Kao i kod natječaja kojeg je raspisalo ministarstvo gospodarstva HB županije u rujnu ove godine navedene su dvije stavke pod "dodatnom opremom" koje su karakteristične samo za "Škoda" vozila, "Maxidot" i radio "Bolero, apple konekcija".

Shodno gore navedenom, ponude za nabavku novog automobila mogu poslati samo zastupnici Škoda vozila, dok ostali, koji ne prodaju Škode, su isključeni iz procesa javne nabave i nalaze se u neravnopravnom položaju.

Ministarstvu gospodarstva smo uputili upit tražeći pojašnjenje tenderske dokumentacije, ali do danas nismo dobili odgovor.

MaxiDOT

Među mnogim korisnim funkcijama MaxiDOTa najviše se koristi npr. preporuka stepena brzine, koja se vozaču pojavljuje u desnom gornjem uglu ili na displeju instrument table.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok