U skladu s odredbom članka 234 st. 5. Zakona o kaznenom postupku F BiH, a u svezi sa odredbama čl. 233 ZKP F BiH djelatnici MUP K10 podnijeli su posebno izvješće Kantonalnom tužiteljstvu K10 protiv M.D. rođen 1995.godine u Drvaru, zbog postojanja sumnje da je počinio KD "Silovanje" iz čl. 203 stavak 1. KZ F BiH.

Naime, dana 15.01.2018.godine djelatnici PU Drvar zaprimili su dojavu od starne 34-godišnjakinje ( 1984.godine ) iz Drvara, da je od starne NN osobe silovana u ul. Jole Marića u Drvar.

Operativnim radom na terenu djelatnici PP Drvar došli su do saznanja da postoji mogućnost da je navedeno kazneno djelo počinio M.D. rođen 1995.godine, te je nad istim provedena kriminalistička obrada, tijekom koje se došlo do saznanja da postoji osnovana sumnja da je M.D. na silu odvukao tridesetčetvorogodišnjakinju na teresu napuštenog ugostiteljskog objekta u ul. J. Marića i počinio navedeno kazneno djelo.

Uz izvješće o počinjenju kazneog djela M.D. rođen 1995.godine, predat je Kantonalnom tužiteljstvu K 10 na daljnje postupanje.

Priopćeno je iz MUP-a K10.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok