Na danas održanoj sjednici Vlada Hercegbosanske županije nakon razmatranja Prijedloga donijela je Odluku kojom se ovlašćuje ministar MUP-a Hercegbosanske županije, Darinko Mihaljević da potpiše Kolektivni ugovor za uposlenike u Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegbosanske županije sa Sindikatom djelatnika MUP-a u Hercegbosanskoj županiji.

Razmatrana je i Informacija o pregovorima s predstavnicima Sindikata medicinskih sestara i tehničara Hercegbosanske županije i predstavnicima Sindikata pomoćnih djelatnika u zdravstvu.

Doneseno je Rješenje o imenovanju Povjerenstva za koncesije Hercegbosanske županije.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za razrješenje ravnatelja Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada Ante Kutleše i Odluku o davanju suglasnosti za imenovanje Ante Kutleše, profesora tjelesne i zdravstvene kulture za ravnatelja Gimnazije Marka Marulića na mandatno razdoblje od 4 godine.

Također je Vlada donijela i Odluku o davanju suglasnosti za razrješenje ravnatelja Srednje ekonomske škole iz Livna, Miroslava Ćurića i Odluku o davanju suglasnosti za imenovanje Miroslava Ćurića, profesora geografije za ravnatelja te škole na mandatno razdoblje od 4 godine.

Tijekom sjednice donesena je i Odluka o davanju suglasnosti Upravnom vijeću Doma zdravlja Livno za imenovanje dr. Ljiljane Mladine za ravnateljicu Doma zdravlja Livno na mandatno razdoblje od 4 godine.

Na sjednici donesen je Zaključak u kojem se daje pozitivno mišljenje na nacrt Sporazuma i nacrt Administrativnog sporazuma između Bosne i Hercegovine i Švicarske Konfederacije o socijalnom osiguranju i donijet je Zaključak u kojem se daje negativno mišljenje na nacrt teksta Sporazuma o suradnji u oblasti šumarstva između Vlade Republike Turske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok