Dana 24.06.2018.godine u 03,40 sati telefonom u PP Livno je nazvao Z.R. iz Livna i prijavio da mu je iz dvorišta obiteljske kuće otuđeno vozilo marke BMW reg. pločica T21-K-355

Isti je izjavio da je vozilo bilo otključano i da se ključ nalazio u vozilu. Na mjesto događaja je upućen djelatnik PP Livno.

U trenutku kad se službeno motorno vozilo našlo u Zagrebačkoj ulici iz pravca grada se pojavio otuđeni BMW. vozač K.M. kojeg je bez obzira na zaustvaljanje i zaustavljeno policijsko vozilo nastavio kretanje, te udario vozilom BMW u službeno motorno vozilo Škoda. Nakon toga se osoba K.M. koji je upravljao vozilom BMW pobjego u nepoznatom pravcu.

Djelatnik PP Livno je prilikom navedenog udara zadobio lakše tjelesne ozljede, ukazana mu je pomoć u MC Livno. Pričinjena veća materijalna šteta na policijskom vozilu.

Djelatnici PU Livno su obavili očevid. Upoznate su PP-e MUP-a K 10, TU B.Grahovo, djelatnici F MUP-a. Upoznati djelatnici UK-a MUP-a k 10.

Daljnjim operativnim rad jutros oko 8,00 sati vozač BMW je pronađen i lišen slobode, te nad istim je tijekom dana zavedena krim obrada.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok