Sa žaljenjem obavještavamo pravosudnu zajednicu i žitelje Kantona 10 da je Nijaz Kamber, uvaženi sudac Kantonalnog suda u Livnu, preminuo 28. rujna 2018. godine u Livnu.

Povodom nenadoknadivog gubitka obitelji Kamber i svim kolegama i prijateljima uvaženog suca Kambera, predsjednik Kantonalnog suda u Livnu Nedim Begić, svi suci i djelatnici Kantonalnog suda u Livnu, izražavaju iskrenu sućut.

Sudac Nijaz Kamber, rođen je 17. listopada 1957. godine u Livnu gdje je završio osnovnu kao i srednju školu. Nakon završetka srednje škole upisuje Pravni Fakultet Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru koji završava 1980. godine i stječe zvanje diplomiranog pravnika. Pravosudni ispit položio je 1982. godine nakon obavljenog pripravničkog staža u Općinskom sudu u Livnu.

Pravosudnu karijeru započeo je 14. srpnja 1982. godine u Općinskom sudu u Livnu, a od 1. lipnja 1997. godine obnaša dužnost suca Županijskog suda u Livnu. Odlukom Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine 14. srpnja 2003. godine imenovan je za suca u Kantonalnom sudu u Livnu, gdje je radio sve do svoje smrti.

Navodi se u priopćenju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok