U Domu A. Šimić u Lopaticama upriličeno je druženje i roštilj za članove i simpatizere HDZ BiH.

Mnoštvo uzvanika u izvrsnoj atmosferi i prekrasnom ambijentu, uz pjesmu, roštilj i dobro raspoloženje do kasno u večer uživalo je u druženju. Zajedništvo se pokazalo ponovo, te je poslana pozitivna poruka o snazi hrvatskog naroda koja će se uvidjeti i na predstojećim Općim izborima. 

Među uzvanicima bili su Borjana Krišto nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ BiH, Ivan Jozić aktualni predsjednik Vlade HBŽ i nositelj liste HDZ BiH za županijsku Skupštinu, Stipo Pelivan predsjednik OO HDZ BiH i kandidat za Skupštinu Hercegbosanske županije, gradonačelnik Luka Čelan,  kandidati za sve razine vlasti na predstojećim Općim izborima kao i ostali dužnosnici HDZ BiH. 

Svi okupljeni su još jednom pozvali sve građane, a posebno one neodlučne da iziđu na izbore i 07. listopada pokažu Zajedništvo, glasaju za legitimne hrvatske predstavnike i podrže Hrvatskog člana predsjedništva dr. Dragana Čovića, nositeljicu liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Borjanu Krišto, kao i sve ostale kandidate HDZ BiH na svim razinama vlasti. 

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok