Na području grada Livna sva birališta otvorena su jutros u 7:00 sati i zasad sve protječe u najboljem redu, kazao je Feni član Gradskog izbornog povjerenstva Fikret Sitnić.

U tom gradu 27.070 birača moći će glasovati na 39 birališta.

U nedjelju u 7:00 sati otvorena su sva birališta na području općine Tomislavgrad, potvrdio je Feni predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva Tomislavgrad Kristijan Petrović. Po njegovim riječima, 19.900 birača moći će glasovati na 30 birališta, a spremna su i tri mobilna tima.

Na području općine Glamoč sva birališta, izuzev jednog koje je kasnilo s otvaranjem nešto manje od pola sata, otvorena su na vrijeme, kazala je u izjavi za Fenu predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva Ružica Marković.

Kao razlog kašnjenja navedeno je prebrojavanje glasačkih listića.

Na području Glamoča otvoreno je 11 redovitih birališta, jedno za nepotvrđene i u odsustvu, a na terenu je i jedan mobilni tim, dok je registrirano ukupno 3.760 birača.

U općini Bosansko Grahovo sva birališta otvorena su jutros u 7:00 sati i za sada sve protječe u najboljem redu, potvrdio je član Općinskog izbornog povjerenstva Zdravko Šarić.

Po njegovim riječima, na području općine Bosansko Grahovo svih šest birališta, plus jedan mobilni tim, otvoreni su na vrijeme, a registrirano je ukupno 2.913 birača.

Na području općina Drvar i Kupres sva birališta otvorena su jutros u 7:00 sati. Članica Općinskog izbornog povjerenstva Drvar Andrea Bosnić kazala je Feni kako zasad sve protječe u najboljem redu.

U toj je općini, gdje pravo glasa ima 6.500 birača, otvoreno 16 redovnih biračkih mjesta, jedno za nepotvrđene glasačke listiće i u odsustvu, a na terenu su i tri mobilna tima.

Na području općine Kupres otvoreno je pet birališta, plus jedan mobilni tim. Pravo glasa u toj općini ima 3.494 birača.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok