• Short title article: 2023. - 2028.

U periodu od 10. 01. – 15. 01. 2024. godine, u organizaciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije, održane su  tri javne rasprave o  Nacrtu Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za period 2023.-2028. godina.

Javne rasprave o Nacrtu Plana održane su u općinama Tomislavgrad i Drvar te u gradu Livnu, za svih  pet općina na području naše Županije i grad Livno.

Nacrt Plana, na sve tri Javne rasprave, predstavio je stručni tim iz Instituta za građevinarstvo “IG” Banja Luka, kao nositelja izrade Plana.

Sudionici Javnih rasprava imali su mogućnost iznijeti svoje mišljenje, primjedbe, prijedloge i sugestije na  predloženi Nacrt Plana.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane, kao i sudionike održane Javne rasprave da svoje komentare, primjedbe , prijedloge i sugestije dostave i pismenim putem na adresu Ministarstva ili putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 25.01.2024. godine.

Nacrt Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za period 2023.-2028. godina dostupan je na web stranici vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com , Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije – Aktivnosti Ministarstva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok