Širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević u priopćenju za javnost ustanovio je da su Hrvati u BiH još jednom prevareni te da Željko Komšić nije dobrodošao u Široki Brijeg i da je za gradsku upravu “persona non grata”.

Gradonačelnik Širokog Brijega zahvalio je u ime Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg na snažnoj podršci koju su Širokobriježani HDZ-u BiH dali na održanim Općim izborima.

HDZ BiH u Širokom Brijegu je uvijek imao veliku potporu, a na ovim izborima ste nam to i potvrdili, naveo je Kraljević, dodajući da dano povjerenje nosi i veliku odgovornost.

Borit ćemo se i raditi kako bi stvorili još bolje i pravednije društvo. Hrvatskom narodu je zajedništvo potrebnije više nego ikada. To želimo ostvariti, ustanovio je Kraljević.

Nakon što je nedavno za portal Jabuka.tv izjavio da će za stav o Komšiću pričekati proglašenje službenih rezultata izbora i o tome razgovarati i na Gradskom vijeću, Miro Kraljević u ime Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg Željka Komšića proglasio je “personom non grata“.

Nažalost, mi Hrvati smo opet prevareni. Bošnjačkim glasovima dirigiranim od političkoga Sarajeva Željko Komšić ponovno je izabran na poziciju koja pripada Hrvatima. Ovakva politička situacija nikome na donosi dobro, a najmanje Bosni i Hercegovini. Izbor Komšića je nelegitiman i to je jasna poruka koju želimo poslati. Također, kao takav nije dobrodošao u naš Široki Brijeg i on je za nas “persona non grata”, zaključio je Kraljević. (HMS)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok