Isplivali su detalji brutalnog ubojstva starijeg bračnog para, supružnika Đogić u mjestu Šumatac kod Velike Kladuše.

Supružnike Đogić, Salku i njegovu suprugu, koji su bili umirovljenici, tupim predmetima, po svemu sudeći, u tijeku noći su usmrtila dva maloljetnika, saznaje Klix.ba od policijskih izvora.

Obojica su uhićeni, a pretpostavlja se da postoji i treći sudionik koji je u bjekstvu.

Kako Klik saznaje, oba maloljetnika imaju po 16 godina, a jedan od njih je, navodno u proteklom razdoblju protjeran iz SAD-a.

Policijski istražitelji trenutno vrše uviđaj na ovoj lokaciji, a nad navedenim osoba se vrši i kriminalistički obrada.

Oni su nakon pljačke, koja je, po svemu sudeći, bila motiv ubojstva , pokušali pobjeći motornim vozilom koje su uzeli iz dvorišta ubijenih staraca, ali su ih presreli policajci koji su na dojavu mještana krenuli prema mjestu gdje se desilo ovo ubojstvo .

"Ovo je strašno, cijelo selo je na nogama. I još maloljetnici! To dvoje staraca su živjeli sami. Salko se čak nije ni mogao sam kretati, nego je imao ona pokretna kolica koja je gurao ispred sebe, a Fatima je bila pokretna, ali stara kao i on" ispričao je jedan od susjeda bračnog para Đogić.

Ubojice su, kako saznaje Klix, nakon ovog brutalnog čina u kući supružnika Đogić ukradene stvari potrpali u automobil, koji je u vlasništvu ubijenog Salke Đogića. Kladuška policija ih je zaustavila u ukradenom autu, ali tada im još nije ni bilo poznato, šta se prethodno odrigralo u kući nesretnih staraca.

Podsjetimo, u naselju Šumatac kod Velike Kladuše u obiteljskoj kući jutros su pronađene dvije mrtve osobe, a riječ je o starijem bračnom paru.

Povjerenik policije USŽ Mujo Koričić ranije nam je potvrdio da je policija od jutros na mjestu zločina, te da je o ovom događaju obaviješten dežurni tužitelj. Koričić je izjavio da su mještani pronašli tijela ubijenog bračnog para .

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok