Automobil, u kojem su tijela dvije osobe stradale nakon što se danas sletio u kanjon Miljacke kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo, izvučen je večeras iz rijeke - potvrdila je Feni glasnogovornica Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Podsjetila je da su prethodno izvučena još dva beživotna tijela dvije ženske osobe koje su bile u vozilu u trenutku nesreće.

U potrazi i izvlačenju automobila i stradalih osoba sudjelovali su pripadnici gorskih službi spašavanja iz Sarajeva i Foče, pripadnici Uprave Civilne zaštite RS-a, MUP-a RS i vatrogasci iz Sarajeva i Pala.

Stokanović je istaknula da su svi oni uložili maksimalne napore tijekom ove akcije, budući da se radi o jako nepristupačnom terenu i lošim vremenskim uvjetima.

Ova teška nesreća se dogodila kada je automobil sliznuo sa prometnice u rijeku Miljacku.

Kako je danas javio Klix.ba, poginule su pedagogica, higijeničarka i bivša direktorica Osnovne škole "Kovačići". Ovu informaciju potvrdila je Nihada Čolić, direktorica Prosvjetno-pedagoškog zavoda SŽ.

Prema podacima koje je dobila od direktorice OŠ "Kovačići" Nađe Pejak koja se nalazi na terenu, u nesreći su stradale Merima Balkić, Lejla Sadiković i Alma Čorović. One su poginule kada su se vraćale s pokopa bivše kolegice na Palama.

Četvrta suputnica je bila Mina Kadrić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok