Jecaji, tuga i bol čuli su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele, odakle je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja poginuo u teškoj prometnoj nesreći dok je razvozio goste sa svadbe, piše Blic.rs.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i velik broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije te kolege iz Ministarstva financija Srbije, gdje je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak.

"Ne mogu vjerovati da ispraćam kolegu. Prošlog tjedna smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra, kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerojatno, što život i sudbina učine čovjeku. Radovao se zajedničkom životu s Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici", rekao je za Blic Markov kolega iz Beograda.

Podsjetimo, Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesretni mladić je automobilom izletio s ceste i udario u stijenu, a u nesreći su dvije osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene, piše Srpskainfo.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok