U Sarajevu se sinoć, pola sata prije ponoći, desilo ubojstvo i ranjavanje, zbog čega su uhićene tri osobe, prenosi portal Klix.ba.

"Dobili smo dojavu u 23:30 sati da je u ulici Ranovačka, naselje Ahatovići, općina Novi Grad, došlo do tučnjave više osoba. Po dolasku na mjesto događaja konstatirano je da je jedna osoba zadobila smrtonosne ozljede nožem, a da je druga osoba lakše ozlijeđena, također nožem", kazao je glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije (SŽ) Mirza Hadžiabdić.

Ozlijeđena žena prevezena je i hospitalizirana na Klinici za torakalnu kirurgiju KCUS-a.

"Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela ubojstva i ubojstva u pokušaju, policijski službenici su pronašli i uhitili tri osobe koje se dovode u vezu s ovim krivičnim djelima, a koje su smještene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a SŽ te će nad njima tijekom dana biti izvršena kriminalistička obrada", kazao je Hadžiabdić.

Neslužbeno se saznaje da muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu sudjelovali u tučnjavi. Naime, prema informacijama dobivenim od susjeda, u naselju je došlo do obiteljske svađe nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca. Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do naguravanja, a muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući rastaviti osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Iza ubijenog muškarca ostalo je dvoje maloljetne djece.

Očevidom je rukovodila dežurna tužiteljica.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok