Muškarac maskiran u policajca danas je Čapljini opljačkao trgovinu oružja u ulici braće Radića, nakon što je pri ulasku uz prijetnju pištoljem radnika vezao trakom.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić je kazao za Klix.ba kako se razbojništvo dogodilo oko 16 sati u trgovini naoružanja u Čapljini.

"Otuđena je veća količina V.O. pištolja, a za počiniteljem se traga", kazao je Marić.

Navodno je razbojnik prerušen u policajca pri ulasku u trgovinu uz prijetnju pištoljem radnika natjerao da legne na pod i vezao ljepljivom trakom, te pokupio 25 pištolja različite marke i stavio u svoj ruksak, a potom pobjegao s mjesta događaja.

Cijeli slučaj policiji je prijavio zaposlenik trgovine naoružanjem B.B.(35), nakon što se uspio osloboditi, te kazao kako je osoba koje je počinila razbojništvo nad njim imala policijsku odoru i masku.

Na mjestu događaja su uviđaj obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Čapljina, a više detalja bit će poznato nakon što se provede detaljna istraga u kojoj će važan faktor imati i snimci gradskog videonazora kojim je pokriven kompletan Grad Čapljina.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok