U Bosni će danas biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima lokalno može padati slab snijeg na području Krajine, istočne i središnje Bosne.

U Hercegovini će biti pretežito sunčano. Više oblačnosti prije podne na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4 stupnja celzijusa, na jugu zemlje od -3 do 1. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i 0 stupnjeva, na jugu zemlje do 7 celzijusa, piše Klix.

U utorak se u Bosni i Hercegovini prognozira pretežito vedro vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -15 i -9, na jugu zemlje od -5 do 0 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje do 7 stupnjeva.

U srijedu više oblačnosti se očekuje na istoku i sjeveroistoku Bosne. U većem dijelu Bosne mala do umjerena naoblaka. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4, na jugu zemlje od -2 do 2. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 3, na jugu zemlje do 8 stupnjeva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube