• Short title article: Prognoza

Širom zemlje se u subotu očekuju lokalno intenzivnije padaline, što može uvjetovati pojavu bujica i poplava u urbanim područjima.

Narednih dana u Bosni i Hercegovini se očekuje promjena vremenskih uvjeta. U subotu su, zbog jake kiše, moguće poplave, a u nedjelju će doći do značajnog pada temperature.

U subotu, 23. rujna očekuje se pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne kiša, jači pljuskovi i grmljavina se očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, a u ostatku dana i tijekom noći u cijeloj zemlji.

Širom zemlje se očekuju lokalno intenzivnije padaline, što može uvjetovati pojavu bujica i poplava u urbanim područjima. Vjetar slab do umjeren, povremeno s jakim udarima, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 21, na jugu do 23, a dnevna od 21 do 27, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 29 stupnjeva, piše Klix.ba. 

U nedjelju, 24. rujna nas očekuje oblačno i osjetno svježije vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. U Hercegovini je moguća i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 24 stupnja.

U ponedjeljak, 25. rujna će također biti pretežito oblačno vrijeme. Prije podne u središnjim, istočnim, sjevernim područjima Bosne, na istoku i jugoistoku Hercegovine se očekuje kiša.

Krajem dana i tijekom noći na istoku, jugoistoku Bosne i istočnim područjima Hercegovine lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 24 stupnja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok