• Short title article: Tragedija

U Gradskoj mrtvačnici Bijeli brijeg u Mostaru u danas će biti obavljena obdukcija tijela smrtno stradalog F.S. čije su tijelo danas izvukli iz automobila koje se nalazilo u rijeci Bregavi.

Stolac je zavijen u crno. Iz rijeke Bregave jučer ujutro je izvučeno tijelo jednog od dvojice stradalih mladića čiji je nestanak u noći između nedjelje i ponedjeljka prijavljen Policijskoj postaji Stolac, kao i vozilo u kojem su bili.

Traga se i dalje za tijelom drugog mladića, a potragu otežavaju nabujala i mutna rijeka Bregava.

U Gradskoj mrtvačnici Bijeli brijeg u Mostaru u danas će biti obavljena obdukcija tijela smrtno stradalog F.S. čije su tijelo danas izvukli iz automobila koje se nalazilo u rijeci Bregavi, potvrdio je za Bljesak.info dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, Stolačkoj policiji je R.V. (47) u ponedjeljak u 00:45 prijavila da je njezin sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da su obojica nedostupni na telefon. 

Nakon toga se ispostavilo, a kako je to prijavljeno policiji, da im je ključeve vozila, nakon što su svi sjedili u jednom kafiću u Stocu, dao S.P. da odu u Vidovo polje.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok