Na sjednici Općinskog vijeća Kupres, održanoj u četvrtak, općinski vijećnici usvojili su Prijedlog proračuna ove općine u iznosu od 2,96 milijuna maraka te Prijedlog odluke o izvršenju proračuna općine Kupres za 2019. godinu.

Ova sjednica općinskog vijeća prekidana je u nekoliko navrata kako bi se postigao dogovor o usvajanju proračuna, što je na kraju i ostvareno.

Tijekom sjednice istaknuto je kako su po proračunu Općine Kupres za 2019. godinu porezni prihodi planirani u iznosu od 1,08 milijuna maraka, neporezni prihodi u iznosu od 1,25 milijuna maraka, dok će tekuće potpore iznositi 606 tisuća maraka, a kapitalni primici 10.000 maraka.

Od rashoda, u tekuće izdatke namijenjeno je 2,2 milijuna maraka, dok je u kapitalne izdatke namijenjeno 696 tisuća maraka, od čega najveći dio, odnosno 360 tisuća maraka, ide za dovršetak sportske dvorane. (Fena)

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com