• Short title article: Korisna za ljubavnike

Whatsapp je tako omogućio i opciju skrivene mape razgovora, a njoj će moći pristupiti samo osobe s odgovarajućim otiskom prsta, prepoznavanjem lica ili lozinkom.

Izvršni direktor tvrtke Meta Mark Zuckerberg ovog je ponedjeljka još jednom objavom obradovao brojne korisnike aplikacije za dopisivanje WhatsApp. Naime, najavio je uvođenje još jedne nove značajke, a koja se odnosi na zaštitu razgovora koje korisnici smatraju privatnima.

Tako će odsad biti dostupna i opcija skrivene mape razgovora, a njoj će moći pristupiti samo osobe s odgovarajućim otiskom prsta, prepoznavanjem lica ili lozinkom.

''Novi zaključani razgovori u Whatsappu čine vaše razgovore privatnijima. Skriveni su u mapi zaštićenoj lozinkom i obavijesti neće prikazivati sadržaj pošiljatelja ili poruke'', objavio je Zuckerberg. Na ovu značajku odmah su reagirali brojni vjerni korisnici, većinom zbijajući šale kako sada ''napokon mogu sakriti razgovore od svojih roditelja''.

- Super, ovo će biti jako korisno za one nevjerne u vezama - neki su od komentara.

- Odlično. Hvala što činite naše ljubavne veze sigurnima! - dodali su drugi.  

Osim ove značajke, Whatsapp je odlučio i napokon uslišiti želje brojnih korisnika i tako omogućiti korištenje na više mobilnih uređaja, što je dosad bilo omogućeno isključivo na tabletima ili računalima.

Pomoću WhatsApp opcije Postavke/Povezani uređaji moći ćete otvoriti račun i na drugom mobitelu. Kada su uređaji upareni moći ćete pristupi svom sadržaju, kao i sinkronizaciji poruka do jedne godine te povijesti razgovora.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok