Izvrsni rezultati koje su protekli dio sezone ostvarile odbojkašice OK Troglav iz Livna povod su današnjem svečanom prijemu u zgradi Vlade Hercegbosanske županije kojeg je tom prigodom organizirao ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petar Galić.

O kakvom sportskom podvigu je riječ govori činjenica da su sve tri omladinske kategorije kluba (pionirke, kadetkinje i juniorke) pobjednice federalnih turnira, te da su tim plasmanom osigurale sudjelovanje na završnim turnirima za prvakinje Bosne i Hercegovine.

Osim osvojenih privih mjesta u ekipnom natjecanju OK Troglav u svim kategorijama imao je i pojedinačne nagrade, a nekoliko igračica osigurale su pozive u reprezentaciju.

Ovu mladu i uspješnu ekipu na današnjem prijemu predvodili su predsjednica kluba, Silvija Brčići i dugogodišnji trener, Željko Lasić koji su iskoristili prigodu i zahvalili ministru Galiću na pozivu  i činjenici što je prepoznao uspjeh kluba u kojeg se već duži niz godina ulože puno truda i entuzijazma.

Ministar Galić je čestitao igračicama, predsjednici i treneru na postignutim rezultatima i svima poželio puno uspjeha u daljnjem radu i natjecanju, te dodao kako će Ministarstvo i u buduće podupirati njihov rad.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok