Kao što smo već objavili bivši igrač, strastveni navijač i veliki prijatelj NK Kamešnice Jakov Bulić donirao je klubu vrijednu donaciju. Radi se o kompletu dresova za seniorsku ekipu koji će našem klubu dobro doći.

Jučer je u prostorijama NK Kamešnice izvršena primopredaja ove vrijedne opreme a Jakov Bulić je ovom prigodom izrazio želju da klubu pomogne na još jedan način o čemu ćemo više kad za to dođe vrijeme. Piše klupska web stranica.

Jakov Bulić je rodom iz Podhuma kod Livna no već dugi niz godina živi i radi u Švicarskoj gdje se uspješno bavi ugostiteljstvom u svom restoranu Camoghe.

Već danas NK Kamešnica je u sklopu priprema za predstojeće prvenstvo odigrala prijateljsku utakmicu protiv sportskih prijatelja iz NK Osk-a iz Otoka kod Sinja. Kamešnica je uvjerljivo slavila rezultatom od 4:1 a golove za Kamešnicu su postigli Pavo Čeko, Stjepan Krezo, Edib Velagić i auto gol Bašić iz Osk-a.

Kamešnica je naravno nastupila u novim dresovima koji su se pokazali sretnima.

Našem prijatelju Jakovu Buliću se u ime kluba ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na svemu šta je učinio za NK Kamešnicu!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok