Livanjskim odbojkašicama poništene su registracije i licence te više nemaju pravo nastupati u službenim natjecanjima u Bosni i Hercegovini.

Odbojkašice Troglava iz Livna, Andrea Mihaljević, Ema Šeremet i Zorana Brčić, suspendirane su od strane Odbojkaškog saveza Federacije BiH, odlučeno je tako na sastanku Registracijskog povjerenstva OSFBiH, doznaje Bljesak.info.

Navedenim igračicama Odbojkaškog kluba Troglav, odlukom spomenutog Povjerenstva, poništene su registracije i licence te više nemaju pravo nastupati u službenim natjecanjima u Bosni i Hercegovini.

”Uvidom u dokumentacije i prikupljenim informacijama objavljenih u brojnim medijima u BiH i Hrvatskoj livanjske odbojkašice su suprotno Članku 26. Pravilnika o registraciji u OSFBiH, odnosno bez znanja Odbojkaškog saveza... FBiH, registrirane u Odbojkaškom… savezu Hrvatske i nakon toga su nastupile na službenim utakmicama U-17 reprezentacije Hrvatske. Stoga su s današnjim danom njihove licence prestale vrijediti”, ističu iz Registracijskog povjerenstva OSFBiH.

Podsjećamo, OK Troglav u subotu, 3. veljače, u 16.00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu igra susret 9. kola Super lige Federacije BiH protiv domaćeg HŽOK Smeč, inače vodećeg kluba u prvenstvu. Bljesak.info

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok