Ovu subotu, 20.10.2018 održano je međunarodno taekwondo natjecanje "23. LIVNO OPEN 2018.- KUP VELEPOSLANIKA REPUBLIKE KOREJE" u Posušju na kojem je nastupilo 270 natjecatelja, 27 klubova iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 

Livanjski Magone predstavljao je 31 natjecatelj koji su se izborili za 17 medalja, i to 6 zlatnih, 7 srebrnih i 4 brončane.

Zlato su osvojili Marija Orlović, Ajni Ortaš, Nino Šeremet, Petra Ždero, Amar Ortaš i Zejd Omeragić, srebrne medalje su osvojili Petar Dolić, Andrea Kasalo, Sara Alčelebić, Imran Omeragić, David Kelava, Ivica Mihaljević i Saša Vikotria Knežević, dok su brončane medalje osvojili Josip Tomić, Veronika Dolić, Matej Orlović i Stipe Antunović.

U sveukupnom plasmanu, Magone zauzima treće mjesto, drugo mjesto osvaja ekipa iz Imotskog dok su najbolji na turniru bili članovi TKD MARJAN iz Splita.

Natjecanje je otvorio veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskog  gosp. Park Won-sup, također, otvaranju su prisutni bili i gradonačelnik grada Livna Luka Čelan, predsjednik Općinskog vijeća Posušje Ivan Lončar i konzul Republike Hrvatske u Livnu Tomislav Vrdoljak.

Velika zahvala TKD klubu Poskok Posušje i predsjedniku kluba Petru Bobanu na pomoći organizaciji turnira.

Priopćeno je iz TKD Magone.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok