Foto: Facebook - Alumnus

Po završetku sezonu na adresu kluba odnosno na adresu Livnjaka Ivana Matana stigle su dvije ponude.

Ponuda jednog hrvatskog te talijanskog prvoligaša. Nakon što se odlučio na povratak iz Maribora, Matan je odbio ponude iz Hrvatske te se vratio u Alumnus. Početkom ove sezone imao je ponudu kluba koji je nastupao u Elite Round UEFA Futsal Cupa, no također je ostao vjeran Alumnusovu dresu. Kako sada stvari stoje reći će nam direktno Ivan.

Pa krenimo redom, osvrnimo se na proteklu polusezonu?

"Jesenskim dijelom sam polovično zadovoljan. Kako svojom igrom tako i igrom cijele ekipe. Imali smo utakmice i dijelove utakmica gdje smo igrali odlično, a onda to olako prosuli. Na proljeće uvijek igramo bolje, vjerujem da će tako biti i sada."

O ponudama koje su stigle?!

"Svakako da mi gode sve ponude. Odmah sam obavio razgovor s trenerom Ungarovom koji mi je dao podršku i rekao da će razumijeti ako odem no i predočio mi koliko sam bitan ekipi.

Ponude su zaista dobre no zbog moje životne situacije i situacije u klubu ostajem igrač Alumnusa. Tako će i ostati sve dok, i ako, dođe ponuda koju neću moći odbiti."

Matanu naravno želimo sve najbolje, igrač je to koji svojom čvrstoćom i borbenošću uvelike podiže kvalitetu naše ekipe, broji preko 100 nastupa u dresu Alumnusa, ima puno iskustva i na europskim parketima,.. nadamo se da će biti još ponuda ali i da ćeš još dosta dati za Alumnusov dres.

Postavlja se pitanje kako igrač koji je na meti mnogih hrvatskih prvoligaša kojeg također traži klub iz serie A nije dobar za reprezentaciju BiH za koju redom igraju igrači iz domaće lige?

Navode na facebook stranici Alumnusa.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok