Siniša Mihajlović, legendarni nekadašnji nogometaš koji je u novu sezonu trebao ući kao trener Bologne, prekinuo je karijeru zbog teške bolesti.

Potvrdio je to Mihajlović i na izvanrednoj konferenciji za medije, na kojoj je otkrio da se radi o Corriere dello Sport danas je objavio kako je Mihajlović prošao kliničke testove i da će biti podvrgnut hitnoj i agresivnoj terapiji. Prenosi Večernji.hr.

Mihajlović (50) je karijeru započeo u Borovu, nakon čega je nosio dresove Vojvodine i Crvene zvezde. Iz Beograda se zaputio i Italiju, najprije Romu, a najzapaženije igrače dane je ostvario u Sampdoriji i Laziju. Pred kraj karijere je nosio dres Intera.

Također, bio je član i generacije koja je na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Čileu 1987. osvojila naslov prvaka za Jugoslaviju. Od hrvatskih igrača tada su igrali Davor Šuker, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Robert Jarni, Igor Štimac, Dubravko Pavličić na čelu s izbornikom Mirkom Jozićem.

U trenerskoj karijeri je od 2008. godine do danas vodio niz talijanskih klubova, a kao izbornik je vodio reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok