Nogometna reprezentacija Hrvatske u petak će od 20:45 u Trnavi kod Slovačke odmjeriti snage s domaćinima u kvalifikacijama za EURO 2020.

Vatreni su predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem krenuli su za Slovačku, a tri dana nakon utakmice u Trnavi igrat će i protiv Azerbajdžana u gostima. Piše Večernji.

- Igrat ćemo napadački i tražit ćemo pobjedu. Sastav ćemo sutra objaviti. Napravili smo analizu protivnika, očekujem sličnu utakmicu kao u Budimpešti, a ako budemo kao tamo, neće biti dobro - poručio je Dalić koji je komentirao i atmosferu u reprezentaciji nakon što je nedavno Dejan Lovren govorio o nekim problemima.

- Jako je dobra atmosfera, veseli smo, raspoloženi i sretni - kaže Dalić, a novinare je zanimao i komentar na ponašanje Ante Rebića nakon što u srijedu uoči treninga bio ometan od suigrača za vrijeme davanja izjava što je rezultiralo prekidom istih.

Dalić kaže da je to samo šala.

- Oni se uvijek zafrkavaju i šale, nemamo nikakvih problema. Oni su raspoloženi i orni. Moramo se malo oraspoložiti, ne možemo biti stalno pod pritiskom - zaključio je Dalić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok