• Short title article: Tako lako

Pad Francuske na drugu poziciju donio je težak ždrijeb u drugom dijelu natjecanja. Sada se u njemu nalaze četiri velika favorita - Portugal, Njemačka, Francuska i Španjolska.

Hrvatska nogometna reprezentacija definitivno ima za čime žaliti na ovom Euru. Vatreni su imali svoje u svojim rukama, drugo mjesto skupine i prolazak u osminu finala, a onda su na nevjerojatan način ostali bez ičega i oprostili se od europske smotre. Rezultati i rasplet jučer odigranih skupina, pokazali da su imali možda i najlakši put do jednog finala u povijesti. Navodi Večernji.

Pomalo ludim završetkom skupine D, pobjedom Austrije nad Nizozemskom te remijem Francuske i Poljske, Austrija je senzacionalno osvojila prvo mjesto skupine. Favoriti Francuzi idu dalje kao drugi, a Nizozemci su iznenađujuće treći. Pad Francuske na drugu poziciju donio je težak ždrijeb u drugom dijelu natjecanja. Sada se u njemu nalaze četiri velika favorita - Portugal, Njemačka, Francuska i Španjolska.

Da je Hrvatska sačuvala vodstvo protiv Italije, prošla bi u nokaut fazu i to tako da bi sve do lova na finale izbjegla sve navedene favorite. Nalazili bi se u desnom dijelu ždrijeba na priloženoj grafici, koji je daleko lakši od lijevog. Tamo bi kao protivnike imali Švicarsku, te pobjednika ogleda Engleske i Nizozemske, što su svakako lakši suparnici od velikih favorita. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok