Zadranka (31) osuđena je na uvjetnu kaznu zatvora od jedne godine zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda goloj partnerici u podstanarskom stanu u zadarskoj ulici Stomorica, javlja Slobodna.

Ljubavni obračun dogodio se 9. srpnja 2014. godine oko 2.30 sati. Hitna je nakon intervencije policije u stanu zatekla krvavu ozlijeđenu djevojku s višestrukim ogrebotinama trupa, ruku i lica, posjekotinama prsnog koša i prsta te s djelomično rasječenom tetivom. Uz nju je stajala rastrojena 31-godišnjakinja koja ju je napala dok je gola ležala u krevetu.

Svoju partnericu najprije je verbalno napala, a onda i fizički zbog ljubomore i problema vezanih uz nabavku droge "speed". Najprije ju je udarala rukama, a zatim ju napala dvama kuhinjskim noževima.

Na sudu je ispričala kako su se posvađale nakon što je djevojci dala novac za speed no ona ga nije donijela.

- Dok je ležala na krevetu udarala sam je nožem i tako je nastalo puno ozljeda. Ona nije bila obučena pa sam je po golom tijelu porezala u više navrata. Kada sam ostavila noževe na krevetu i prestala, ona je mene napala, nakon čega sam ponovno uzela noževe sve dok nisam vidjela da je krv prsnula po zidu i po stanu - ispričala je.

Prestala je kada je vidjela da joj je rasječen prst. Tada joj je pružila ručnik i pomogla da ga zamota. Bila je pijana prilikom napada, izmjereno joj je 0,83 promila alkohola u krvi.

Napadnuta djevojka kazala je kako su i prije imale sukoba.

- Skočila je preko kreveta, uzela drugi veliki nož i s oba noža krenula na mene. Dok sam se pokušala obraniti rukama, zarezala me po malom prstu lijeve ruke. Iz prsta je počela jako teći krv pa se prepala i sjela pokraj nje na krevet, ali sam joj rekla da ne prilazi - ispričala je na sudu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok