Zagrebačka policija priopćila je da je pronašla muškarca koji je u petak na Dolcu gađao Milorada Pupovca hranom.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je osumnjičeni 36-godišnjak 28. rujna 2018. godine, u 14.10 sati, na tržnici Dolac bacio ostatke hrane na 63-godišnjeg saborskog zastupnika čime je ispunio obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policija je osumnjičenog 36-godišnjaka, uz optužni prijedlog, dovela na Prekršajni sud u Zagrebu”, priopćili su iz policije.

Podsjetimo, predsjednik SDSS-a napadnut je u petak na zagrebačkom Dolcu dok je u društvu predsjednika Kluba zastupnika SDSS-a prolazio pored bistroa Amfora, objavili su iz Srpskog narodnog vijeća.

U jednom trenutku Pupovac je osjetio udarac u desnu stranu tijela, od vrata do zapešća desne ruke, te je u trenutku kad se okrenuo, vidio da je pogođen većim i manjim ostacima hrane od kojih su se neki zadržali na njegovoj odjeći, a neki, krupniji i krući, odbili su se od njegova vrata, ramena i ruku te rasuli po tlu, navodi se u priopćenju SNV-a, prenosi index.hr.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok