Počeo se rasplitati slučaj pronalaska tijela prije 18 godina nestale Jasmine Dominić. Podsjetimo, pronađeno je u zamrzivaču obiteljske kuće u Novoj ulici u Palovcu.

Kako je za mnovine.hr potvrđeno iz PU međimurske, u subotu navečer zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja s područja Općine Mala Subotica.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o sestri Jasmine Dominić, S. D. iz Palovca.

- Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja, potvrio je za portal e-Međimurje glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek.

Kako javlja Dnevnik.hr, u policiji su tijekom noći na razgovoru bile dvije osobe, a jedna osoba je nakon toga uhićena. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Jasmininoj sestri, koja je prethodno navodno i nazvala policiju kako bi prijavila pronalazak tijela zamotanog u celofan u zamrzivaču.

Majka nestale Jasmine Dominić je u Njemačkoj, gdje je i provela radni vijek, a otac joj je umro, kako su nam rekli prjie tri godine. Jasmina je u kući živjela sa dvije godine starijom sestrom Smiljanom i roditeljima, ali je većinu vremena provodila u Zagrebu gdje je studirala.

Mještani su zgroženi, a u tijeku je istraga. Misterij nestanka navodno je riješen nakon što se iz podruma osjetio intenzivan miris koji je uslijedio nakon što je kući isključena struja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok