Bogati šeici odlučili su se ovog vikenda zabaviti u dubrovačkom klubu Revelin, a nakon što su izredali skupocjena pića ukupni račun na kraju provoda bio je čak 368.120 kuna koje nisu mogli platiti. Cijela situacija je eksalirala do te mjere da je morala doći i policija.

Račun koji je 24 sata dobio otkriva kako su popili poznati Dom Perignon, Grey Goose vodku, ali i nekoliko boca Armanda de Brignaca, jednog od najskupljih šampanjaca na svijetu. Tako je i jedna od butelja na njihovu računu koštala 120.000 kuna. - Što je drugo za očekivati, Revelin je najskuplji klub u Dubrovniku gdje Jack&Cola košta 120 ili 150 kuna. Tamo ne idu obični smrtnici, nego gospari koji su taj dan imali dobar promet ili dobru sezonu, i gosti koji to mogu priuštiti. Zna se koliko što košta, i šampanjac kojeg piju one cure da bi sjedile s tobom, i VIP separe, i kada se ujutro zbroje računi, a glava nije više ne "bijelom", onda ispadne šok - kazao je jedan dobro upućeni Dubrovčanin o "slučaju 50 tisuća eura". Vlasnik kluba nije bio raspoložen za komentar.

Prema pisanju Jutarnjeg lista nitko iz policije ili iz kluba nije htio potvrditi da je riječ upravo o tim gostima, ali je ipak bila riječ o društvu mladog princa koje se ubrzo opustilo, uživajući u dobrom raspoloženju i programu. Jer, dio programa činile su i atraktivne latinoameričke plesačice u kostimima s nojevim perjem. Ipak, prema riječima posjetitelja tog kluba, sve je bilo “u granicama normalnog ponašanja” jer gosti iz Emirata ni po čemu nisu privukli pozornost ostalih gostiju. Istina, častili su pićem hostese, odnosno egzotične plesačice, a kad su pred zatvaranje kluba, malo prije 6 sati krenuli natrag na jahtu, ostali su bez riječi vidjevši iznos na računu. Izvori kažu da je sve vrlo brzo riješeno i da narušavanja javnog reda i mira nije bilo, a posebno ne kaznenog djela. No, u rane su jutarnje sate policijski službenici ipak u Villa Palmu, inače sjedište Policijske postaje Dubrovnik i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, priveli dvije osobe. Razlog: nisu imali osobne dokumente te su shvatili zbog čega moraju otići u sjedište policije. - Izvještavamo vas da su policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik u ranim jutarnjim satima u nedjelju 9. lipnja u jednom noćnom klubu u Dubrovniku zatekli državljanina Saudijske Arabije i državljanku Velike Britanije koji kod sebe nisu imali osobne isprave zbog čega su dobrovoljno došli u prostorije policije radi utvrđivanja identiteta, nakon čega su pušteni kući. Napominjemo da spomenuti nisu počinili kazneno djelo niti prekršaj - bilo je sve što je glasnogovornica PU dubrovačke Andrijana Biskup mogla reći o spornoj noći. Podsjetimo, u dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, a koju koristi i njegov sin. Jahta je stigla iz Tivta. Te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u staroj gradskoj jezgri.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok